Trubački orkestar Beograd

Posted on
slikaOrkestar3

Trubački orkestar Beograd

Trubački orkestar Beograd | Kontakt telefon 062/87-93-356
Trubački orkestar je sastavljen od 9 članova, svaki od članova je zavoleo muziku još od malena i odljučio da se njome bavi i da od nje živi. Šef trubačkog orkestra Dalibor Salimović rođen je 03.08.1982. godine u Surdulici gde kasnije nastupa sa svojim trubačkim orkestrom i zasluženo dobija zvanje najboljeg orkestra Surdulice. Trubački orkestar Dalibora Salimovića funkcioniše više od 8 godina i za to vreme nastupao je u dosta gradova širom Srbije a i u inostranstvu. Neke od manifestacija na kojim su nastupali su Guča, Zlatna truba Balkana, Vlasinsko leto, Banatska truba i još dosta sitnijih manifestacija.

trubaci beograd

O vodji orkestra – Dalibor Salimovic

„Trubu sam zavoleo od malena, iako je bio slab finansijski moj otac je dao zadnji dinar i kupio mi jednu. Truba je imala specifican zvuk jer je bila decija i kad god sam zasvirao svi u naselju su znali ko svira. Pazite, kazem svira. Pre ce biti duva u trubu.“ nasmejano ce Dalibor. „Sta sam znao o sviranju, imao sam svega 5. godina i komsije su me jurile kroz naselje jer im nisam dozvoljavao da spavaju preko dana.“ kaze Dalibor kroz smeh. „Ali imam dobrog ucitelja, svog oca, vrhunskog trubaca za kojeg se zna na jugu srbije. Nisam se odvajao od trube i evo i dan danas sa svojih 34 godina se jos uvek usavrsavam. Jer savrsenstvo se ne postize lako,  ne odustajte tek tako, budite brzi ako vas komsije jure.“ porucio je svima kroz smeh Dalibor.trubaci beograd 1

Trubači Beograd, Trubači Valjevo, Trubači Vranje, Trubači Zaječar, Trubači Zrenjanin, Trubači Kragujevac, Trubači Jagodina, Trubači Kraljevo, Trubači Kruševac, Trubači Leskovac, Trubači Loznica, Trubači Niš, Trubači Novi Pazar, Trubači Pančevo, Trubači Požarevac, Trubači Priština, Trubači Smederevo, Trubači Sombor, Trubači Sremska Mitrovica, Trubači Subotica, Trubači Užice, Trubači Čačak, Trubači Šabac…..
Trubači Dalibora Salimovića – Srbija možete dobiti na +381 62 87 93 356
TRUBAČI BEOGRAD tel. +381 64 28 25 660 trubački orkestri za svadbe, reodjendane i razna slavlja.